![]() ![]() |
11.04.2009, 14:46
|
|
![]() Bardzo rozgadany Group: Administrator Posts: 1,534 Joined: 31.03.2006 From: Jelenia Góra - Cieplice Member No.: 152,614 |
Jacek Pazera to młody, trzydziestoczteroletni polski informatyk, który ostro wziął się za pisanie programów do obróbki materiałów audio i wideo. Wiem, że istnieje mnóstwo darmowych programów podobnego typu, jak chociażby niedościgły VirtualDub, który będąc bardzo dobrym softem, tak wiele sprawia trudności w użytkowaniu nawet zaawansowanym osobom. Dlaczego więc zachęcam do pobierania i używania programów autorstwa Jacka Pazery
- poznałem Jacka wprawdzie jeszcze nieosobiście, ale już mogliśmy sobie uciąć kilkugodzinną (wiadomo nie od dziś, że Szklarski gadułą jest i basta) rozmowę telefoniczną, więc mogę autorytatywnie stwierdzić, że jest to szalenie miły i pełen zapału młody jeszcze (dopiero 34 lata ma) informatyk, który postanowił pisać programy sprzyjające użytkownikowi, a więc programy, które będą pozwalać osobom niezorientowanym w sztuce kompresji i kodowania materiałów audiowizualnych "obrabiać" wszystko to, co zapragną z materiałów wyjściowych uzyskać, - tworzy Jacek swoje programy za darmo, a więc kroczy on ścieżką, którą ze wszech miar popieram. Bardzo delikatnie Jacek Pazera zwraca się o wsparcie finansowe, co i ja niniejszym czynię słowami: Otrzymujecie Państwo od nas za darmo napisy do filmów, dość często prezentowaliśmy i prezentować Wam będziemy nadal bezpłatnie filmy, koncerty, więc wspomagając finansowo Jacka Pazerę, tym samym wspieracie także rozwój tego naszego napisowo-filmowo-koncertowego serwisu. Raz jeszcze zachęcam Was wszystkich do pobierania i użytkowania programów autorstwa Pana Jacka Pazery, proszę o zainteresowanie się reklamami pojawiającymi się na jego internetowym portalu oraz o wypowiadanie się na temat tych programów, o wnoszenie sugestii co do ich wyglądu i funkcjonalności, a także o przelanie na jego bankowe konto "małego co nieco" celem wspomożenia Jacka w jego "softwareowych wędrówkach". Kliknij więc tu niezmordowany filmowy oglądaczu i zobacz, że Polak także coś potrafi PS Gdyby ktoś z Was chciał "podłubać" wraz z Panem Jackiem Pazerą przy tworzeniu programów, choćby poprzez przygotowywanie dla nich ładnych szat graficznych, to proszę o pisanie na adres Jacek@pazera-software.pl lub na adres JPazera@filmpex.com. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30.07.2010, 15:11 |