![]() ![]() |
02.05.2009, 09:42
|
|
![]() Bardzo rozgadany Group: Administrator Posts: 1,534 Joined: 31.03.2006 From: Jelenia Góra - Cieplice Member No.: 152,614 |
Jeżeli Państwo sądzicie, że moje słowa:
"Google AdSense kończy swoją przestępczą działalność reklamową nie tylko w Polsce!!! Korporacja Kapitałowa Inter POLRAD CO., LTD. Sp. z o.o. wszczyna... procedurę przejmowania Google wraz z jego częścią AdSense, z której to Google czerpało swoje największe, choć przestępczymi metodami, dochody. Po szczegóły tej ogólnoświatowej kampanii, na której to będą mogły, działając lege artis, wzbogacić się rzesze nie tylko polskich Internautów, zaproszę Państwa jeszcze dziś do naszego Forum.", to kolejny żart z mojej strony, to pragnę, już teraz wszystkich z Was, z tego błędu wyprowadzić, a na dowód, że tym razem nie żartuję przedstawiam Państwu słowa, które padły, choć nie wyszły one "spod mojego pióra", na Wikipedia.org: Kontrowersje Zasady i warunki Google AdSense nie dają uczestnikom programu żadnej ochrony ich dochodów, a Google ma prawo blokować konta w programie według własnego uznania. Dodatkowo konta te blokowane są bez żadnego uzasadnienia, co Google tłumaczy ochroną zaawansowanego systemu wykrywania. Blokada konta wiąże się z utratą wszelkich zarobków i uniemożliwia zakładanie konta AdSense w przyszłości. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie byłem pierwszą i jedyną osobą (podmiotem), które przestępcze machinacje autorstwa Google Inc. do żywa, i to nie tylko w sferze materialnej, ale także i moralnej, dotknęły, ale to właśnie ja jestem tą pierwszą osobą, która nie tylko mówi STOP dalszemu okradaniu nie tylko polskich reklamodawców i reklamobiorców, ale która wszczyna prawem przewidziane działania mające raz na zawsze zakończyć tę przestępczą działalność Google i to nie tylko w Polsce |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30.07.2010, 15:04 |