![]() ![]() |
19.10.2009, 23:47
|
|
![]() Bardzo rozgadany Group: Administrator Posts: 1,534 Joined: 31.03.2006 From: Jelenia Góra - Cieplice Member No.: 152,614 |
Na stronie głównej, w swoim newsie napisałem:
Agnieszka Chylińska - całkowicie naga, obcałowując na warszawskiej Starówce Zygmusia na kolumnie stojącego... No tak...Można było spodziewać się, że dojdzie w końcu kiedyś także do takiego skandalu! A fe Pani Agnieszko, a fe Zacznę od dokończenia myśli: Agnieszka Chylińska - całkowicie naga, obcałowując na warszawskiej Starówce Zygmusia na kolumnie stojącego, nie wywołałaby chyba takiego szoku u niektórych fanów, jak czyni to swoją nową płytą "Modern Rocking" oraz teledyskiem do piosenki z tejże płyty pochodzącej: "Nie chcę Cię zapomnieć". Może zacznę od kilku słów do "agnieszkowych fanów" adresowanych: Drodzy moi Agnieszka udzieliła świetnego, przezabawnego wywiadu dla stacji TVN. Nie tylko ten wywiad prezentujemy Państwu w naszym internetowym kinie YourLiveCinema.TV - wywiad, któremu mógłbym nadać, naśladując troszkę Agniechę, tytuł... "Jestem starą dupą już". W tymże wywiadzie Agnieszka zapowiedziała, że 24 października, a więc już następnego dnia po oficjalnej premierze płyty "Modern Rocking", w ciąże zajdzie - mi nic nie pozostaje innego wobec tej zapowiedzi, jak Agnieszkę troszkę potrzymać (niestety - tylko za jej słowo). Ludziska |
|
|
|
21.10.2009, 06:07
|
|
![]() Bardzo rozgadany Group: Administrator Posts: 1,534 Joined: 31.03.2006 From: Jelenia Góra - Cieplice Member No.: 152,614 |
Phi... To jeszcze nic, Drodzy Państwo. Lepiej zerknijcie tutaj, bo właśnie tam rozpoczyna się prawdziwa jazda po bandach
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30.07.2010, 15:07 |