![]() ![]() |
23.12.2009, 05:31
|
|
![]() Bardzo rozgadany Group: Administrator Posts: 1,534 Joined: 31.03.2006 From: Jelenia Góra - Cieplice Member No.: 152,614 |
Ano właśnie - tu życzonka będą i niespodzianka "mała"...
Przyjmijcie Państwo ode mnie życzenia Bożonarodzeniowe oraz Szczęśliwego Nowego, znacznie, znacznie wpanialszego od minionego, 2010, Roku Przyjmijcie Państwo ode mnie życzenia Bożonarodzeniowe oraz Szczęśliwego Nowego, 2010, Roku!!! Już przed tym szczególnym Świętem, które nie tylko dla chrześcijan ma szczególe znaczenie, udało się nam, tj. Januszowi Wołyńskiemu, Michałowi Janowi Mellin i mi, zorganizować grupkę fantastycznych młodych ludzi, którzy podjęli się trudu dalszego prowadzenia serwisu oraz bazy z napisami. Nie potrafię ukryć swej radości, a także i wzruszenia z powodu, iż udało mi się dopiąć tego, co stanowi tak duży krok w kierunku zwrotu Wam Waszej własności, gdyż dzięki temu będę mógł znacznie więcej czasu poświęci na rozwój trzech serwisów, mianowicie: z napisami (NAPISY.info), z filmami i koncertami (YourLiveCinema.TV) oraz mojego bloga i forum (Szklarski.eu). Do moich życzeń dołącza się Chris Rea z piosenką "Driving Home For Christmas", której mogą Państwo wysłuchać i zobaczyć video clip w naszym internetowym kinie YourLiveCinema.TV, a na Forum zapoznać się z pełną treścią moich życzeń ode mnie, tak szczerze, do Państwa słanych... |
|
|
|
23.12.2009, 12:56
|
|
|
Milczek ![]() Group: Użytkownik Posts: 1 Joined: 13.12.2007 Member No.: 134,926 |
Jestem ponad 2 lata z serwisem i jeszcze ani jednego posta. Może to i źle, może dobrze, ale zacznę od miłego akcentu i podziękuję za życzenia. Również w tym miejscu chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom, a przede wszystkim tym, którzy przyczyniają się do stałego udoskonalania i działania serwisu, życzenia Bożonarodzeniowe. Dużo zdrowia i szczęścia a przede wszystkim wytrwałości w dążeniu do celów oraz marzeń. Niech drobne nieporozumienia nie przyćmią całości znajomości między najbliższymi oraz niech nadchodzący rok będzie lepszy od poprzedniego.
A teraz trzeba wracać do kuchni bo świąteczne potrawy same się nie ugotują. |
|
|
|
23.12.2009, 13:45
|
|
![]() Małomówny ![]() ![]() Group: Użytkownik Posts: 8 Joined: 19.07.2007 Member No.: 119,190 |
Wzajemnie Panie Krzysztofie!
Z mojej strony najlepsze życzenia spełnienia wszystkich planów i marzeń oraz spokoju i ciszy w te piękne dni. |
|
|
|
24.12.2009, 00:17
|
|
![]() Bardzo rozmowny ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Użytkownik Posts: 155 Joined: 27.12.2003 From: Zgadnij Member No.: 72,114 |
______________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _________$__________$$$$$$$$ _________$$$$$_________$$$$$$ __________$___$$$$$$_____$$$$ _________*$$$_$_$$_$$_____$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$___$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_*$$$ _______$$__________$*$_$__$$$ ____$*__$____*___$$$__$__*_$$ ___$*_____*$$$*________$___.** ___$*_______*_________.*$__**** ____$*_________________*$__*** ___$$$$*_____________*$$§§§&sec t; _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§&se ct;§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§& sect; $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§& sect;§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§ § _$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§ § __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$$$$§ _____$*____________________*$ _____$$*_*__*___*$$_*___*__*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$ _________$_______$________$ _________$*______*_______*$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$ ___$$$$$$______________$$$$$$ Cóż... Twórcom Serwisu oraz tym, którzy tu tylko wpadają i z filmów, i napisów korzystają - życzę, by te święta były najlepsze, jakie mogą się przytrafić - niech się każdemu spełnią marzenia te duże, i te małe, te głupiutkie oraz te, które mogą przynieść wiele radości. Niech czas świąteczny płynie leniwie i w gronie życzliwych osób. Wszystkiego najlepszego szczerze życzę Wam. Lioness (Iwona) PS Właśnie zahaczyłam na gadulcu Krzysztofa (jesteśmy od dawien dawna per "Ty") by pomógł mi coś dla Was do moich życzeń dołączyć - właśnie pracuje nad tym, więc nadzieja jest, że... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Od Lioness, czyli od kici, kici... Dog's Christmas
-------------------- Zastrzegam sobie prawo do robienia błędów - dysortografik
|
|
|
|
24.12.2009, 01:04
|
|
![]() Bardzo rozgadany Group: Administrator Posts: 1,534 Joined: 31.03.2006 From: Jelenia Góra - Cieplice Member No.: 152,614 |
Lioness...
Kiedy tak patrzę na ten filmik i pojawiające się napisy, o bohaterach filmiku nie wspominając, to zastanawiam się czy te przygotowania świąteczne mają miejsce w Budzie, czy w Peszcie Aha, no i skoro filmik od kotki dla piesków, to może znajdzie się jakiś "pies na baby", co się raczy zrewanżować Ci (mam na myśli filmik) |
|
|
|
24.12.2009, 01:12
|
|
![]() Bardzo rozmowny ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Użytkownik Posts: 155 Joined: 27.12.2003 From: Zgadnij Member No.: 72,114 |
Między Bogiem a prawdą, to nie wierzę, że taki się znajdzie. Zresztą wiadomo: nie należy drażnić Lwów, a tym bardziej Lwic (Lwiczek), bo może się to źle skończyć.
-------------------- Zastrzegam sobie prawo do robienia błędów - dysortografik
|
|
|
|
24.12.2009, 01:37
|
|
Lioness...
Spoko, spoko. Facetów jeszcze nie znasz. My niejednej lwicy radę damy, a tym bardziej ich, tak godnej tej płci, reprezentantce |
|
|
|
26.12.2009, 23:47
|
|
Lioness... Spoko, spoko. Facetów jeszcze nie znasz. My niejednej lwicy radę damy, a tym bardziej ich, tak godnej tej płci, reprezentantce Dziękuję z góry (nie z Jeleniej, czy Zielonej) za taką DŁUGOŚĆ - 455 km, bo doprawdy nie wiem, kto lub co, by się na to "załapał"/ "załapało". Spoko, spoko i "nie ze mną te numery Bru" ... ten, tego, tamtego, ten. A swoją drogą czy tylko odległość ma tu znaczenie -------------------- Zastrzegam sobie prawo do robienia błędów - dysortografik
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30.07.2010, 15:09 |