IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Przyjmicie ode mnie życzenia Bożonarodzeniowe oraz Szczęśliwego Nowego, 2010, roku!!! Bo w nim...
K. J. Szklarski
post 23.12.2009, 05:31
Post #1

Bardzo rozgadany
Group Icon

Group: Administrator
From: Jelenia Góra - Cieplice
Member No.: 152,614

Ano właśnie - tu życzonka będą i niespodzianka "mała"...

Przyjmijcie Państwo ode mnie życzenia Bożonarodzeniowe oraz Szczęśliwego Nowego, znacznie, znacznie wpanialszego od minionego, 2010, Roku excl.gif

Boże Narodzenie i Nowy, 2010, Rok

Przyjmijcie Państwo ode mnie życzenia Bożonarodzeniowe oraz Szczęśliwego Nowego, 2010, Roku!!! Już przed tym szczególnym Świętem, które nie tylko dla chrześcijan ma szczególe znaczenie, udało się nam, tj. Januszowi Wołyńskiemu, Michałowi Janowi Mellin i mi, zorganizować grupkę fantastycznych młodych ludzi, którzy podjęli się trudu dalszego prowadzenia serwisu oraz bazy z napisami. Nie potrafię ukryć swej radości, a także i wzruszenia z powodu, iż udało mi się dopiąć tego, co stanowi tak duży krok w kierunku zwrotu Wam Waszej własności, gdyż dzięki temu będę mógł znacznie więcej czasu poświęci na rozwój trzech serwisów, mianowicie: z napisami (NAPISY.info), z filmami i koncertami (YourLiveCinema.TV) oraz mojego bloga i forum (Szklarski.eu). Do moich życzeń dołącza się Chris Rea z piosenką "Driving Home For Christmas", której mogą Państwo wysłuchać i zobaczyć video clip w naszym internetowym kinie YourLiveCinema.TV, a na Forum zapoznać się z pełną treścią moich życzeń ode mnie, tak szczerze, do Państwa słanych...
Go to the top of the page

+Quote Post
Schodek
post 23.12.2009, 12:56
Post #2

Milczek
*

Group: Użytkownik
Member No.: 134,926

Jestem ponad 2 lata z serwisem i jeszcze ani jednego posta. Może to i źle, może dobrze, ale zacznę od miłego akcentu i podziękuję za życzenia. Również w tym miejscu chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom, a przede wszystkim tym, którzy przyczyniają się do stałego udoskonalania i działania serwisu, życzenia Bożonarodzeniowe. Dużo zdrowia i szczęścia a przede wszystkim wytrwałości w dążeniu do celów oraz marzeń. Niech drobne nieporozumienia nie przyćmią całości znajomości między najbliższymi oraz niech nadchodzący rok będzie lepszy od poprzedniego.

A teraz trzeba wracać do kuchni bo świąteczne potrawy same się nie ugotują.

+Quote Post
lw15
post 23.12.2009, 13:45
Post #3

Małomówny
**

Member No.: 119,190

Wzajemnie Panie Krzysztofie!

Z mojej strony najlepsze życzenia spełnienia wszystkich planów i marzeń oraz spokoju i ciszy w te piękne dni.

+Quote Post
Lioness
post 24.12.2009, 00:17
Post #4

Bardzo rozmowny

From: Zgadnij
Member No.: 72,114

______________$$$$$$
______________$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$
_________$__________$$$$$$$$
_________$$$$$_________$$$$$$
__________$___$$$$$$_____$$$$
_________*$$$_$_$$_$$_____$$$
________$_$_$**_$_$_$$$___$$$
_________$(O)___(O)_$_$$_*$$$
_______$$__________$*$_$__$$$
____$*__$____*___$$$__$__*_$$
___$*_____*$$$*________$___.**
___$*_______*_________.*$__****
____$*_________________*$__***
___$$$$*_____________*$$§§§&sec t;
_$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§&se ct;§
$$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§& sect;
$$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§& sect;§
$$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§ §
_$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§ §
__$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§
_____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§
_____$*$$*******___*$$$$$$$$§
_____$*____________________*$
_____$$*_*__*___*$$_*___*__*$
______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$
_________$_______$________$
_________$*______*_______*$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$
___$$$$$$______________$$$$$$

Cóż... Twórcom Serwisu oraz tym, którzy tu tylko wpadają i z filmów, i napisów korzystają - życzę, by te święta były najlepsze, jakie mogą się przytrafić -
niech się każdemu spełnią marzenia te duże, i te małe, te głupiutkie oraz te, które mogą przynieść wiele radości. Niech czas świąteczny płynie leniwie i w gronie życzliwych osób.
Wszystkiego najlepszego szczerze życzę Wam.

Lioness (Iwona)

PS Właśnie zahaczyłam na gadulcu Krzysztofa (jesteśmy od dawien dawna per "Ty") by pomógł mi coś dla Was do moich życzeń dołączyć - właśnie pracuje nad tym, więc nadzieja jest, że...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Od Lioness, czyli od kici, kici... Dog's Christmas excl.gif smile.gif

--------------------
Zastrzegam sobie prawo do robienia błędów - dysortografik

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 24.12.2009, 01:04
Post #5

Bardzo rozgadany
Group Icon

Lioness...

Kiedy tak patrzę na ten filmik i pojawiające się napisy, o bohaterach filmiku nie wspominając, to zastanawiam się czy te przygotowania świąteczne mają miejsce w Budzie, czy w Peszcie icon14.gifexcl.gif biggrin.gif

Aha, no i skoro filmik od kotki dla piesków, to może znajdzie się jakiś "pies na baby", co się raczy zrewanżować Ci (mam na myśli filmik) excl.gif icon_jump1.GIF

+Quote Post
Lioness
post 24.12.2009, 01:12
Post #6

Bardzo rozmowny

Między Bogiem a prawdą, to nie wierzę, że taki się znajdzie. Zresztą wiadomo: nie należy drażnić Lwów, a tym bardziej Lwic (Lwiczek), bo może się to źle skończyć.

--------------------

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 24.12.2009, 01:37
Post #7

Bardzo rozgadany
Group Icon

Lioness...

Spoko, spoko. Facetów jeszcze nie znasz. My niejednej lwicy radę damy, a tym bardziej ich, tak godnej tej płci, reprezentantce excl.gif Ja sam bym się z chęcią "załapał", gdyby tylko odległość (Wawa - Jelonka) nie przekraczała - hmm... DŁUGOŚCI excl.gif Nieznacznie, bo nieznacznie, ale jednak przekracza excl.gif icon_diabelek.gif

+Quote Post
Lioness
post 26.12.2009, 23:47
Post #8

Bardzo rozmowny

CYTAT(K. J. Szklarski @ 24.12.2009, 01:37 ) *
Lioness...

Spoko, spoko. Facetów jeszcze nie znasz. My niejednej lwicy radę damy, a tym bardziej ich, tak godnej tej płci, reprezentantce excl.gif Ja sam bym się z chęcią "załapał", gdyby tylko odległość (Wawa - Jelonka) nie przekraczała - hmm... DŁUGOŚCI excl.gif Nieznacznie, bo nieznacznie, ale jednak przekracza excl.gif icon_diabelek.gif

icon_wlosydeba.gif
Dziękuję z góry (nie z Jeleniej, czy Zielonej) za taką DŁUGOŚĆ - 455 km, bo doprawdy nie wiem, kto lub co, by się na to "załapał"/ "załapało".
Spoko, spoko i "nie ze mną te numery Bru" ... ten, tego, tamtego, ten.
A swoją drogą czy tylko odległość ma tu znaczenie icon14.gif Ja jestem pewna, że nie tylko. splash.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30.07.2010, 15:09